ΚΡΑΤΗΣΗ
MINT RETREAT SUITES

ΓΑΛΑΖΙΑ ΘΕΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Οι πολυτελείς σουίτες MINT RETREAT SUITES βρίσκονται στο λόφο της Καλάνδρας στην περιοχή Ποσείδι Χαλκιδικής, σε ένα πανέμορφο κτήμα έκτασης 16 στρεμμάτων. Στον περιβάλλοντα αμφιθεατρικό χώρο του πευκόφυτου λόφου, των γραφικών ελαιώνων και της αυτοφυούς μέντας, οι πετρόχτιστες αυτόνομες σουίτες μας, ατενίζουν ανεμπόδιστα τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Βότανα & Αρώματα

Βότανα

Η πέτρα, το πράσινο και το γαλάζιο του τοπίου, εναρμονισμένα και εμπλουτισμένα με τα χρώματα και τα αρώματα του κτήματος, χαρίζουν στον επισκέπτη την εμπειρία μιας γαλήνιας απόδρασης, αλλά και την πολυπόθητη αποσύνδεση από την απαιτητική καθημερινότητα.

Mint Retreat Suites εξωτερικοί χώροι

Διαμονή

Η φιλοσοφία της απλότητας και η αισθητική του απέριττου βρίσκουν την έκφρασή τους στις MINT RETREAT SUITES στον υπέρτατο βαθμό! Οι λιτές γραμμές των πετρόχτιστων καταλυμάτων σέβονται απόλυτα την αρχιτεκτονική κληρονομιά της περιοχής και συμβάλλουν αρμονικά στη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος για ουσιαστικές διακοπές και ανάπαυλα.

Σ Ο Υ Ι Τ Ε Σ
δείτε εδώ

Χαλάρωση & Ευεξία

Το ειρηνικό τοπίο με την απέραντη γαλάζια θέα, θα σας χαρίσουν απαράμιλλες στιγμές ευχαρίστησης, ενώ η άνετη πισίνα και το οργανωμένο pool bar – που βρίσκονται σε διακριτική απόσταση από τις σουίτες – θα σας προσφέρουν την ευεξία και τη χαλάρωση που αποζητάτε. Φιλοδοξία μας είναι να βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας να βιώσουν στιγμές ευτυχίας και γαλήνης με απώτερο σκοπό, κατά την αποχώρησή τους, να νιώθουν ότι ξεκουράστηκαν πραγματικά και ανανεώθηκαν!