Τ
α MINT RETREAT SUITES σας καλωσορίζουν!

Γαλάζια θέα με φόντο τον Όλυμπο

Οι πολυτελείς σουίτες MINT RETREAT SUITES βρίσκονται στο λόφο της Καλάνδρας στην περιοχή Ποσείδι Χαλκιδικής, σε ένα πανέμορφο κτήμα έκτασης 16 στρεμμάτων. Στον περιβάλλοντα αμφιθεατρικό χώρο του πευκόφυτου λόφου, των γραφικών ελαιώνων και της αυτοφυούς μέντας, δημιουργήσαμε δεκαέξι πετρόχτιστες, αυτόνομες σουίτες, οι οποίες ατενίζουν ανεμπόδιστα τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου Πελάγους.

Βότανα & Αρώματα

Βότανα

Η πέτρα, το πράσινο και το γαλάζιο του τοπίου, εναρμονισμένα και εμπλουτισμένα με τα χρώματα και τα αρώματα του κτήματος, χαρίζουν στον επισκέπτη την εμπειρία μιας γαλήνιας απόδρασης, αλλά και την πολυπόθητη αποσύνδεση από την απαιτητική καθημερινότητα του δυτικού τρόπου ζωής.

Mint Retreat Suites εξωτερικοί χώροι

Διαμονή

Η φιλοσοφία της απλότητας και η αισθητική του απέριττου βρίσκουν την έκφρασή τους στα MIND RETREAT SUITES στον υπέρτατο βαθμό! Οι λιτές γραμμές των καταλυμάτων σέβονται απόλυτα την αρχιτεκτονική κληρονομιά της περιοχής με τις πετρόχτιστες δομές και συμβάλλουν αρμονικά στη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος για ουσιαστικές διακοπές και ανάπαυλα.

Σ Ο Υ Ι Τ Ε Σ
λεπτομέρειες

Χαλάρωση & Ευεξία

Το ειρηνικό τοπίο με την απέραντη γαλάζια θέα, θα σας χαρίσουν απαράμιλλες στιγμές ευχαρίστησης, ενώ η άνετη πισίνα και το οργανωμένο pool bar – σχεδιασμένα σε απόσταση ησυχίας από τις κατοικίες – θα σας προσφέρουν την ευεξία και τη χαλάρωση που αποζητάτε. Φιλοδοξία μας είναι να βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας να βιώσουν στιγμές ευτυχίας και γαλήνης με απώτερο σκοπό, κατά την αποχώρησή τους, να νιώθουν κυριολεκτικά «άλλοι άνθρωποι»!